Տեղեկագիր ՍՍՌՄ ԳԱ հայկական ֆիլիալի =Bulletin of the Armenian branch of the Academy of Sciences of the USSR

Микрофлора созревания тушинского сыра (чанах)

Саруханян, Ф. Г. (1942) Микрофлора созревания тушинского сыра (чанах). ՍՍՌՄ ԳԱ հայկական ֆիլիալ. Տեղեկագիր, № 6 . pp. 87-98.

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
3982Kb

Item Type:Article
Additional Information:Թուշի(չանախ) պանրի հասունացման միկրոֆլորան։ The microflora of Tushin(chanakh) cheese ripening.
Uncontrolled Keywords:Սարուխանյան Փ. Գ. , Sarukhanyan Ph. G.
Subjects:Q Science > QH Natural history > QH301 Biology
ID Code:208
Deposited By:Fundamental Scientific Library
Deposited On:10 Jan 2011 12:49
Last Modified:19 Apr 2011 05:20

Repository Staff Only: item control page